TEKİRDAĞ / ÇORLU - Vehbi Günaştı Anaokulu

Nis

ATAMIZIN ÇOCUKLARA ARMAĞANI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

15 Şubat Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü Bilgi Notu

Ock

VATANIMIZ UĞRUNDA CAN VEREN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK VE MİNNETTARLIĞIMIZI İFADE ETMEK AMACIYLA 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN İSTİKLAL MARŞI TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. RUHLARI ŞAD OLSUN.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERİMİZE SINIFTA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA TEKNİĞİNİ GÖZLEMLEYEREK ÖĞRENMELERİ İÇİN HİKAYE OKUMA SAATİ YAPTIK. ''KUYRUĞUM KAYBOLDU'' ADLI HİKAYE KİTABI OKUNDU. KORUK,ÇANAK KELİMELERİ ÖĞRETİLDİ. AKILLI TAHTADAN FOTOĞRAFLARI GÖSTERİLDİ. LİMON İLE YÜZ BURUŞMASI NE DEMEK, NASIL OLUR HİSSETMELERİ VE GÖRMELERİ SAĞLANDI. HİKAYE SONUNDA DRAMA YAPILDI. HİKAYEYE İSİM BULMALARI SAĞLANDI.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Anasınıfı F Sınıfı öğrencilerine ve velilerine ''BÜYÜTEÇ'' adlı kitap okundu. Kitabın içinde geçen ''BÜYÜTEÇ'' kelimesinin anlamını ve işlevini öğrendik.

Velilere Etkili okuma ile ilgili kısa bilgiler verildi.

Daha sonra çocuklarla birlikte BÜYÜTEÇ ile ilgili SANAT ETKİNLİĞİ ve GÖZLEM&İNCELEME etkinlikleri yapıldı.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ARALIK AYI FAAALİYETLERİ VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI FAALİYETLERİ VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞİTR.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı C şubesi veli ve öğrencilerine "Mozaik"isimli kitabı okuduk. Kitabin içinde geçen mozaik kelimesinin anlamini öğrendik. Kitabin etkili okunmasından sonra çocuklarla birlikte mozaik çalışmasıyla çerçeve yapıldı.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında B şubesi olarak öğrenci velilerini sınıfa davet ettik.

Bu kapsamda seçilen; "Kunduz" kelimesi ile ilgili; "Bu Yumurta Kimin?" adlı hikaye sınıfta etkileşimli okundu. Veliler; etkileşimli hikaye nasıl okunur, hikaye okunurken çocuklara hikayedeki kelime nasıl fark ettirilir, fark ettirilen kelime cümle içerisinde nasıl kullanılır, çocuklara ne tür sorular yöneltilebilir, soru sorma şekli nasıl olmalıdır vb. gibi konularda bilgilendirildi.

Ara

TEKİRDAĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ ''TEKİRDAĞ OKUYOR'' ETKİNLİĞİ OKULUMUZDA YÜKSEK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

YERLİ MALI HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

OKULUMUZDA, VELİLERİMİZE YÖNELİK DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.